Ons verhaal

zoals mosselen horen te zijn

RIVAL mosselen komt voort uit het mosselkweekbedrijf van Nique en Dennis Verschuure.
“Het mosselambacht zit in onze genen. Met de oprichting van RIVAL mosselen zorgen wij voor pure kwaliteit. Zoals mosselen horen te zijn!”

Pure kwaliteit
Onze mosselen passen geweldig bij het gebruik van pure en eerlijke producten door topkoks. Ze worden direct vanuit de zee, ongesorteerd verwerkt en in jute zakken gedaan. De mosselen komen op deze manier direct vanuit de zee op je bord terecht, nadat deze heerlijk op smaak zijn gebracht door de chefkok.

Met zorg bereid
Bij ons staat het ambacht van de kweek, de nauwkeurige controle en de verwerking centraal. Iedere mossel gaat meerdere keren door de handen van de gepassioneerde ondernemers van RIVAL mosselen. Omdat wij kleinschalig werken kunnen we de kwaliteit garanderen!

Duurzaamheid voorop
Bij ons draait het om smaak. Daarom wordt de kweek verricht via de MosselZaadInvang Installatie (MZI). Hier wordt mosselzaad aan de lijnen ingevangen, wat later weer op de bodem wordt uitgezet. Dit mosselzaad groeit vervolgens in de schelp uit tot een heerlijke volle mossel.

Ontdek de mogelijkheden van RIVAL mosselen
Ben jij een kok en wil je een keer ervaren hoe de mossel gekweekt wordt? Stap dan aan boord op de YE25. We organiseren regelmatig een middag waarop koks mee kunnen varen. Op deze manier kunnen zij direct aan boord de pure kwaliteit van onze mosselen ervaren en proeven! Twijfel niet en neem voor meer informatie contact met ons op.

  • 019
  • 9108
  • 9410
  • 3369
  • 3288

contact

Neem contact op voor de mogelijkheden, levering of voor een afspraak aan boord van de YE25 Rival

RIVAL mosselen
Damstraat 108
4401 AT Yerseke
Tel. 0113-700256

blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van RIVAL mosselen en ontvang direct het nieuws en achtergronden in uw mailbox.